ENG / GEO
032 2 505 222
ENG / GEO
ერთი ჭიქა წითელი მშრალი ღვინის მიღება ყოველდღიურად სასარგებლოა
კვება
ერთი ჭიქა წითელი მშრალი ღვინის მიღება ყოველდღიურად სასარგებლოა

ერთი ჭიქა წითელი მშრალი ღვინის მიღება ყოველდღიურად სასარგებლოა. ადამიანები, რომლებიც სადილის დროს ხშირად მიირთმევენ თითო ჭიქა ღვინოს, გაცილებით იშვიათად იღუპებიან გულ-სისხლძარღვთა სისტემის დაავადებებით. ბრიტანელი მეცნიერები იუწყებიან, რომ ნაერთი რეზვერატროლი, რომელიც უხვად არის წითელ ღვინოში, თვალის კუნთის დაბერებას აფერხებს . თუ წითელ მშრალ ღვინოს, სადილის მაგივრად, ძილის წინ ვახშამზე დალევთ, წონის დაკლებაში დაგეხმარებათ. ღვინის დალევის შემდეგ კალორიები უფრო აქტიურად იწვება. ცნობილია, რომ წითელი ღვინო ამცირებს ონკოლოგიურ დაავადებათა განვითარების რისკს.
25
01.2021
ზურაბ ქიტოშვილი -" იმედი მაქვს გუნდური მუშაობის პრინციპით სტრატეგიული განვითარების საკითხებზე შევთანხმდებით"
,,ჯეო ჰოსპიტალს“-ის დირექტორი ზურაბ ქიტოშვილი ოკუპირებული ტერიტორიებიდან დევნილთა, შრომის, ჯანმრთელობისა და სოციალური დაცვის მინისტრი ეკატერინე ტიკარაძესთან გამართულ შეხვედრას დაესწრო. შეხვედრის მთავარი თემა პანდემიისა და ეკონომიკური კრიზისის ფონზე არსებული გამოწვევები და კლინიკების პრობლემების გაზიარება იყო.
გაიგეთ მეტი ყველა სიახლის ნახვა