გარგარი

24 მაი, 2022

ერთ-ერთი ყველაზე სასარგებლო პროდუქტია. მისი მიღება ნებისმიერი ფორმით დადებითად მოქმედებს ორგანიზმზე (ცოცხალი, გამომშრალი ან გადამუშავებული)

შეიცავს :

  • ვიტამინი A – C – სილიციუმის
  • კობალტს
  • მანგანუმს
  • სპილენძს
  • რკინას
  • ფოსფორს
  • იოდის ნაერთებს


აუმჯობესებს საჭმლის მონელების პროცესს და ნივთერებათა ცვლას, გააჩნია შარდმდენი, შეშუპების საწინააღმდეგო თვისებება.დადებითად მოქმედებს სისხლმბადი ორგანოების ფუნქციონირებაზე, ამიტომაცაა იგი სასარგებლოა ნებისმიერი ტიპის ანემიის მკურნალობის დროს.აუმჯობესებს ტვინის აქტივობასა და მეხსიერებას.
გარგარის მირთმევა ნებისმიერი სახით უკუნაჩვენებია იმ პირთათვის ვინც დავადებულია შაქრიანი დიაბეტით და საჭმლის მომნელებელი სისტემის წყლულოვანი დაავადებებით